Xledger er markedets mest automatiserte erp system.

Post image

Betalt innholdsannonse:

VIEW Ledger har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon.

Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid. Vi har samlet vårt fokus rundt ERP-systemene Xledger og Tripletex, og er i begge tilfeller deres største partner.

Xledger er designet for å forenkle og forbedre regnskaps- og økonomiprosesser. Bli mer effektiv, redusere kostnader og få et styringsverktøy for gode beslutninger. Ikke gå glipp av gevinster som direkte kan bidra til din virksomhets suksess!

Det er ingen grunn til å lese “gamle” regnskapstall, når du kan sitte og følge med på forretningen i sanntid – via pc`en eller mobilen.

Med Xledger leverer vi effektivitet og innsikt i dine data. Xledger har både ferdige integrasjoner og via vår egenutviklete plattform, lager vi ukentlig nye integrasjoner for våre kunder.

Vi har spesialisert oss på effektive prosesser i og rundt Xledger. Vi er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy, og bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.

Din suksess er vår suksess

Din suksess er vår suksess, derfor ønsker vi å hjelpe deg nå dine mål gjennom vår verdiskapende kundesuksess. Dette innebærer at du blir tildelt en egen dedikert Customer Success Manager som vil evaluere dine kriterier for suksess og sørge for at løsningen benyttes på best mulig måte.

Customer Success Manager vil gjennomføre jevnlige statusmøter og hyppige helsesjekker for å sørge for at din tilbakemelding blir hørt.

Customer Success Manager holder deg jevnlig oppdatert på nyheter, ny funksjonalitet, oppdateringer og vil være din dedikerte kontaktperson gjennom hele kundeforholdet.

Her kan du lese mer på våre sider om:

Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.