Sjekkliste til sommeren

Er du klar for sommeren? Varmegradene begynner for alvor å melde sin ankomst, og det er tid for å slappe av og nyte noen late dager i solen. Her er noen gode tips til hva du bør huske på! 


Et godt sted å slappe av 

Enten du befinner deg på stranda, på campingtur eller hjemme ved bryggekanten, er gode sittemøbler et must. Har du for eksempel liten plass, eller er mye på farten, er det viktig å tenke på smarte og enkle løsninger. Utemøbler som er lette å folde sammen og bære med seg, eller stue bort når man trenger mer plass, er ytterst praktisk. Et myk og deilig strandmadrass er også et godt tips da den er enkel å rulle sammen og ta med i strandvesken. Uansett trenger du ikke å gå på kompromiss med komforten.
 
Sjekkliste til sommeren:
• Solkrem
• Badetøy 
• Badehåndkle
• Lesestoff 
• Noe kaldt å drikke 
• Et godt sted å slappe av

Musthaves på stranden 

I år vil vi fylle strandvesken med store, myke håndklær i hammam- og bomullsfrotte - perfekt til sommerens mange eventyr. Årets sortiment badehåndklær kommer i flere ulike, freshe farger og mønstre. Sjekk for eksempel ut Alassia, et stort, mykt og behagelig badehåndkle i hamamkvalitet med frottè bakside. Hamam-kvalitet betyr at badehåndkle er ekstra mykt og absorberende, i tillegg til at det tørker fort. Det perfekte badehåndkleet å ta med på strandtur eller sommerutflukt! Livorno badehåndkle kommer med gule, grønne eller sorte striper, og i et velurliknende tekstil som er deilig å pakke seg inn i etter et forfriskende bad. Mix og match dine favoritter! 

Til uteplassen hjemme

Planlegger du å tilbringe mye av tiden hjemme, og ønsker en mer permanent løsning, har vi også et bredt utvalg av utemøbler til din uteplass. Sjekk for eksempel ut Trend-serien - en av mange fine nyheter i år. Trend hagespisestol- og bord kommer i flere ulike farger, og har et rent og moderne design. Trend krever lite vedlikehold, i tillegg til at du får et dekorativt blikkfang til uteplassen. Stolene i UV-plast er laget for å tåle allslags vær, og kan fint stables når du trenger ekstra plass. Sjekk også ut vårt utvalg av hagetekstilerutetepper og parasoller for å skape en ekstra hyggelig soner, både i sola og i skyggen. 

Dette er Skeidar

Skeidar har siden 1912 hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme. Vi tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger, og er en kompetansebedrift som daglig bistår tusenvis av kunder gjennom å være Hjelpsom, Proff og På.
Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som vi samarbeider tett med flere av nordens fremste merkevarer på møbler og madrasser som bla. Stressless, Jensen, Svane, Formfin, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Fagerheim, Wonderland, Hødnebø, HÅG, Flexlux, XOV, Kleppe, Furninova, Dynoform og Sacco.
Skeidar skal alltid tilby mest verdi for pengene, uansett prisklasse, samtidig som vi jobber hardt for å gjøre handleopplevelsen til en sømløs og inspirerende reise. Vi tror vi har lært ett og annet siden 1912, men vi er stadig nysgjerrige på nye trender og ideer, hvordan vi kan bli flinkere og på hva kundene våre vil ha. Vi skal fortsette å lytte og å forbedre oss!
I dag er vi Norges største familieeide selskap innen møbel og interiør, med 48 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, med over 200 000m² salgsareal og en omsetning på ca. 2 milliarder. Hovedkontoret ligger på Holmen i Asker.


Anbefalte lenker: