Massasjestol på arbeidsplassen

Post image

En massasjestol på arbeidsplassen kan øke energien og tenkeevnen til de ansatte, noe som kan bidra til å øke produktiviteten.

Det hjelper til med å senke stress
Visste du at å jobbe lange arbeidsdager i en kontorstol kan øke stressnivået? Dette stresset kan på sikt vil påvirke helsen hvis den ikke blir tatt vare på. En massasjestol er en perfekt måte å eliminere belastningene som har en kontorstol, slik at du som daglig leder enkelt kan takle andre arbeidssaker.

Det kan frigjøre og redusere angst
Arbeidsprestasjon kan gjøre selv den mest erfarne veteranen engstelig når det gjelder å gjøre jobben riktig, spesielt under det tradisjonelle kontormiljøet.

Betalt annonse:
Massasjestol på bedriften

Hos Friskonomen kan bedrifter “lease” massasjestolen Panasonic Real Pro Hot Stone. Denne stolen tilbyr toppmoderne teknologi, inkludert intrikate massasjepunkter for skulder-, arm-, rygg- og lårregioner, en innebygd massasjeenhet i varm stein, en automatisk høydesensor som passer til rygglengden, luftpute-massasje enheter for leggene og føttene, og mye mer for å sikre at du holder deg komfortabel mens du jobber.

Øk trivsel, komfort og produktiviten på arbeidsplassen.

Ta en titt på nettstedet til Friskonomen for å finne ut mer om massasjestol på arbeidsplassen.

 

Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.