Hagemøbler i aluminium – lette, flotte og varige

Post image

Annonsebilag:

Usikker på hva slags type utemøbler som er mest hensiktsmessig til ditt bruk og som passer best stilmessig? Det er mange uteromsprodukter å finne på markedet, men la oss si det på denne måten: Kjøper du møbler av aluminium kommer du med stor sannsynlighet ikke til å angre. Dette er møbler som er svært godt egnet til utendørsbruk og som er bortimot vedlikeholdsfrie.

Fine Designs hagemøbler i aluminium har en pulverlakkert eller natureloksert finish. Pulverlakken sprøytes på produktet etter å ha blitt ladet elektrostatisk. Deretter blir den smeltet inn og herdet i ovn ved temperaturer på nærmere 200°C. Natureloksering skjer i elektrolyttiske bad og gir også en sterk og fin overflate. Fordi de hverken ruster eller irrer har aluminiumsmøblene meget god holdbarhet. Du kan derfor regne med å kunne bruke dem i mange år fremover. I tillegg har de lav vekt og er svært lette å bære, transportere og håndtere i hverdagen. Glemte vi å si at de er behagelige å bruke og ser bra ut? For det gjør de – bare ta en titt på våre elegante og tidløse hagebord, hagestoler og utelounge/moduler i aluminium. Alle disse fra kjente merkevareprodusenter som Gardenart og Sundays Design.

Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.