Føl naturens magi i hjemmet ditt med Nordsjö Årets farge.

Nordsjö Årets farge 2023, Wild WonderTM, er et glødende og oppløftende farger som gir oss styrke overfor naturen og gir en større velvære i våre hjem. Fungerer fargen til denne årets farge, eller hva med å kombineren den med nyanser av sesongens trend for å warme opp ethvert rom.

Annonsørinnhold:

For å være sikker på at de velger en Årets farge som er relevant og tidsriktig, gjennomfører Nordsjö grundige globale undersøkelser. Hvert år arrangerer de en trendprognose og ber et panel med internasjonale designeksperter om dele sin innsikt i hva som vil påvirke måten vi lever på, de neste årene. Ved å forstå hvor verden er på vei, kan de svare med en farge som er i tråd med stemningen blant folk.

Nå som natur og klima står øverst på den globale dagsordenen, snakket de i år om de forskjellige måtene naturen støtter og inspirerer oss på. Samtalene deres førte dem til et tema for Nordsjö Årets farge 2023: kime til undring – et uttrykk som fanger naturens forvandlende kraft – og til selve fargenyansen. Wild WonderTM er en glødende naturlig fargetone som knytter oss tettere til naturen, og som gir en følelse av naturens magi i hjemmene våre. Rundt denne fargen har Nordsjö utarbeidet fire brukervennlige fargepaletter: Lush, Buzz, Raw og Flow. Hver av dem forteller sin unike historie om hvordan naturen inspirerer oss.

Vi vil at du skal ha det moro når du besøker oss. Vi vil inspirere deg og friste deg til å ta noen spennende valg for å gjøre hjemmet ditt ekstra unikt for deg.

Vårt mål er at du skal føle deg ordentlig velkommen, derfor har vi «Fargesterkt», en kontinuerlig utdanning som handler om hvordan vi møter kundene våre på alle områder, og derigjennom gir det lille ekstra for at du trives hos oss og kommer tilbake igjen når du har et nytt prosjekt på gang.

Anbefalte lenker: