Beste design og ideer for utemøbler

Post image

Folk elsker å bruke fritiden i hagen eller på verandaen.

Spesielt er hageområdet et sted hvor vi kan slappe av, være for oss selv eller være vertskap for fester og grilling. Her kan du ta deg en lur, bade, stelle med planter og blomster… you name it.

Nå er det viktigere enn noensinne å ha de beste utemøblene – sørge for en behagelig tilværelse. Nå som halvparten av befolkningen på jordkloden er stengt inne i hjemmene sine på grunn av COVID-19, må vi gjøre hjemmene våre så koselig og komfortable som mulig. Nå kan du bruke mer tid på å pleie hjem og hage. Gjør hjemmet ditt og hagen til en oase i tiden du er i karantene, så hjemme tilværelsen blir triveligere enten du er inne eller ute på terrassen – også etter koronakrisen!

Bruk seksjoner

Hvis du ønsker å forvandle uteplassen eller hagen til en plass laget for aktiviteter, hobbyer eller rett å slett å slappe av, ja så har du kommet til rett sted. Vi vil formidle og bringe det siste av de hoteste trendene for 2020 innen hage og design for uteområder. Gi deg en ny og bedre opplevelse av hagen din!

Seksjoner er en god idé. De kan brukes enkeltvis, som perfekte frittstående enheter, eller sammen, som en stor, komfortabel sofainnstilling

Du kan spre møblene på forskjellige plasser rundt i hagen og på terrassen til vanlige dager. De definerer hver seg sitt eget område, samtidig som den røde tråden i designet gir en estetisk forbindelse som danner en helhet.

Dersom du planlegger å ha gjester, et selskap eller lignende, kan du samle alle møblene på et egnet sted, og vips har du en ny helhet for felles samvær med flere mennesker samtidig.

Et flott forslag er å gjøre seksjonen din, når alt sammen, i en U-form rundt en eller annen funksjon. Du kan få sofaene til å omgi et midtpunkt som en ildsted, fontene, hage eller til og med en TV hvis du har en ute.

Bruk lette møbler

For å endre sammensetningen på utemøblene dine til forskjellige anledninger eller for å beskytte dem for vær og vind, er det selvsagt en fordel med lette møbler.

Hvis du bruker tunge og store møbelenheter, vil barrieren for å endre fra det første designet du velger i mange tilfeller bli vanskelig. Inspirasjonen til å endre på konstellasjonene eller design sitter langt inne, og resulterer i et mer ensformet design, og et dynamisk utemiljø blir helt eller delvis fraværende (og de urørte møblene vil omsider avlegge merker der de har stått!)

De beste utemøblene er lette.

Dette gjør det ikke bare enkelt for deg å impulsivt flytte rundt på møblene når du føler for det, men gjør det også lettere å rengjøre. Du kan flytte på møblene selv uten hjelp, og det er lett å komme til, snu og vende på møblene i forbindelse med vask og stell.

Parasollen er viktig

Parasollen tiltrekker seg mye oppmerksomhet til uteområdene. Føler aldri at det mangler noe igjen – legg til en stor parasoll som dekker så mye som mulig av uteplassen eller terasseområdet.

For det første tillater det deg å nyte uterommet i all slags vær. Med skarp sol og mye UV-stråling kan det være nyttig for å beskytte huden din, og du kan nyte utetilværelsen komfortabelt i svale omgivelser uten ubehagelig varme og svette. Og motsatt hvis det regner er du beskyttet regnet, og kan nyte det varme sommerværet selv om det regner.

Neste steg på veien er å finne noe du liker, noe vakkert! Du kan velge en farge som tiltaler deg og/ eller pisser inn i omgivelsene dine – noe som skaper skygger og nyanser også når du bytter møbler. Tenk på noe i off-white, kremfarget eller kanskje til og med salviegrønt.

Nyt de beste utemøblene du kan finne!

Betalt annonse:
Leter du etter å forvandle uterommet ditt?

Vi tilbyr de beste utemøbler og hagemøbler til gode priser.

Klikk her for å handle vårt salg!

Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.